Η παραγωγική μας μονάδα – με έδρα την Άσσηρο Θεσσαλονίκης- δραστηριοποιείται στον τομέα των ειδών διατροφής από το 1992 με διακριτικό τίτλο ΔΙΧΤΥ για τα αλίπαστα και ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ για τις σαλάτες.

Στεγάζεται σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και λειτουργεί σύμφωνα πάντα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Κοινότητας έχοντας εξασφαλίσει τον κωδικό της Ε.Ε. για τις εξαγωγές (EL18-2-2049 CEE) και εφαρμόζει το σύστημα αυτοελέγχου ποιότητας (HACCP).

Τα προϊόντα μας παράγονται μόνο από άριστες πρώτες ύλες και κατά τη διαδικασία παρασκευής, συσκευασίας και διακίνησης ελέγχονται από εξειδικευμένο προσωπικό, με την επίβλεψη τεχνολόγου τροφίμων, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα στα είδη μας.

Ειδικότερα, η εταιρεία ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ-ΔΙΧΤΥ παράγει και συσκευάζει:

  • εξαιρετικές σαλάτες αλοιφές και
  • μεγάλη ποικιλία από ψαρικά αλίπαστα σε λάδι ή καπνιστά.
  • Οι σαλάτες μας φτιάχνονται με αγνά και φρέσκα υλικά και αποτελούν πραγματική γευστική απόλαυση. Διατίθενται σε συσκευασίες 3kg, 2kg, 500gr και 250gr.
  • Τα ψαρικά μας παράγονται με παραδοσιακό τρόπο χωρίς συντηρητικά. Ξεχωριστή γεύση έχουν τα καπνιστά ψάρια μας (σκουμπρί, ρέγγα, βακαλάος, τσίρος) που καπνίζονται φυσικά και παραδοσιακά με καπνό από ξύλα οξιάς. Διατίθενται σε συσκευασίες 1,7kg, 500gr, 200gr και vacuum.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, ο άρτιος εξοπλισμός μας, τα αγνά υλικά μας και το εξειδικευμένο μας προσωπικό μας επιτρέπουν να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα