Υλικά
14 μερίδες
-
7 αγγουράκια τουρσί
-
7 λωρίδες μπέικον
-
50 γρ. Τυρί κρέμα
-
Ranch sauce για σερβίρισμα
Εκτέλεση
30 λεπτά-
Βάζετε το τυρί κρέμα για 25 λεπτά στην κατάψυξη.
-
Κόβετε τα τουρσί κατά μήκος. Τα βάζετε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
-
Βάζετε λίγο τυρί κρέμα σε κάθε κομμάτι τουρσί.
-
Τυλίγετε το κάθε αγγουράκι με μισή λωρίδα μπέικον και το στερεώνεται με μια οδοντογλυφίδα
-
Τα ψήνετε σε προθερμαινόμενο φούρνο (200 βαθμους) για 10 λεπτά.
-
-